Vendégelőadók a nyári táborban 2019.

A vendégelőadók

mind olyan, régóta ismert, kedves barátaim, akikben szakmailag és emberileg is nagyon megbízom. Mindegyikük olyan ember, aki számomra hitelesen teremt valódi értéket a világban.

Örömmel hívtam meg őket a táborba, hogy egyedi tudásukkal, tapasztalatukkal gazdagítsák és színesítsék a tábori élmények palettáját.

Hálás vagyok, hogy elfogadták meghívásomat!

Dóka Robi, szervező


Akik már biztosan jönnek:

A NuadTeam, azaz Vajnai Melinda és Ujhelyi Péter.

Melinda újságíró, jógaoktató, Péter thai masszőr, TestSzobrász. Együtt alkotva hozták létre a NuadTeam-et, és vele együtt Budapest egyik legizgalmasabb és leglátogatottabb akrojóga közösségét. Évek óta heti rendszerességgel tartanak akrojóga órákat, szerveznek oktatásokat, csapatépítő, önismereti foglalkozásokat és táborokat.

Miért akrojóga, és miért őket hívtam?

Mi az akrojóga? Számomra a bizalom művészete. A különféle partnergyakorlatok során megadni a másiknak a biztonság érzését, amiben át tudja adni nekem a súlyát, és ezzel ki tudja fejezni a bizalmát: látszólag felém, valójában önmaga iránt. Ennek az önbizalomnak és kölcsönösségnek fantasztikus fejlesztő eszköze az akrojóga. Melinda és Péter óráin mindig olyan légkör teremtődik, amiben a jelenlévők meg tudják élni ezt a kettős hatást, élményről-élményre közelebb kerülve saját magukhoz.
Játékos órájukon ebből fognak ízelítőt mutatni nekünk július 16-án, kedden, 16 órai kezdettel.

Előképzettség nem kell hozzá!

Ha többet szeretnél róluk olvasni, látogass el az oldalukra.


A többiek még szervezés alatt…
Amint véglegesíteni tudjuk a többi vendégelőadónkat, azonnal értesítünk! 🙂

 

LÉGZŐGYAKORLATOK-HÉTFŐ      Jelentkezés lejár: 132 nap 7 óra 18 perc 18 mp
Jelentkezz most!