Vélemények

Köszönöm, hogy részese lehettem…

Köszönöm, hogy részese lehettem annak, amit a tanfolyam által megtapasztalhattam. Nagyon sok kérdésre kaptam választ, melyek segítenek megérteni és helyre rakni dolgokat az életemben. Azt hiszem a Megvilágosodáshoz a betöltés folyamatban! 😃

Kriszta (37)

Úgy érzem az egyik legfontosabb dolog…

Úgy érzem az egyik legfontosabb dolog, amire a legkevesebb időt szánjuk manapság, holott a legtöbbet kellene, az saját magunk és önmagunk megismerése. Kevés hasznosabb dolgot kaphatunk, mint egy útmutatást, hogy közelebb kerüljünk saját magunkhoz. Ráadásul ezt még saját magunknak személyre szabhatjuk, beillesztve a mindennapjainkba. A meditáció alaptanfolyamon először azt tanultam meg, hogy teremtsek magamnak időt és azt teljes mélységében magamra szánjam. A legfelemelőbb élmény számomra az volt, még ha a meditáció lényege nem is erre irányul, hogy meghallottam a szívem hangját. A gondolataim örvénye, lüktetése és folyásának tanulmányozása és a magamban való elmélyülés mindig ad valami újat, amire szerintem egy élet is kevés lehet, hogy a végére érjek. A következő lecke még eztán jön: az önszeretet teljes átélése. De egyáltalán nem aggódom, menni fog, mert erre is nagyon jó segítséget kaptam.
Nem lehetek elég hálás Robinak, hogy mindezt olyan könnyen és érthetően adta át, hogy már “csak magammal kell vinni és csinálni”. 😃
Nagyon szépen köszönöm!

Dóri (32), IT service manager

Nagyon örülök, hogy részt vettem…

Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon, nagyon hasznos tudásra tettem szert.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kilépni a mindennapok monotonitásából, és aki szeretne
tenni valamit magáért.

Melinda (37), köztisztviselő

Bár csak hat alkalom, mégis…

Bár csak hat alkalom, mégis úgy érzem sokat adott nekem a tanfolyam. Egy új irányt mutatott, amerre tágíthatom az elmúlt években erősen korlátozott életem. Személyeskedés nélkül rámutatott olyan elakadásaimra, amiket régóta kerülgetek, pedig ideje lenne velük valamit kezdeni.

Andrea (38), festő

Abszolút kezdőként…

Abszolút kezdőként, önszántamból jelentkeztem a tanfolyamra. Az egész napos hétvégi oktatás fárasztó volt, de észre sem lehetett venni, hogy eltelt az idő. A meditációs alapokat olyan mértékben megtanította, hogy aki komolyan ezt az utat választja, az elkezdi a meditálást és gyakorolni fog! Robi olyan hiteles, gyakorlatias oktató, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot!

Klára (44)

Jó szívvel ajánlom Mindenkinek…

Jó szívvel ajánlom Mindenkinek, aki kicsit is nyitott ebben a témában! Sok hasznos és jó dolgot fog tanulni, tapasztalni saját magával kapcsolatban is az „utazás” során. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Andrea (42), pedagógus

LÉGZŐGYAKORLATOK HÉTKÖZN.      Jelentkezés lejár: 49 nap 16 óra 47 perc 14 mp
Jelentkezz most!