Vélemények

Köszönöm, hogy részese lehettem…

Köszönöm, hogy részese lehettem annak, amit a tanfolyam által megtapasztalhattam. Nagyon sok kérdésre kaptam választ, melyek segítenek megérteni és helyre rakni dolgokat az életemben. Azt hiszem a Megvilágosodáshoz a betöltés folyamatban! 😃

Kriszta (37)

Úgy érzem az egyik legfontosabb dolog…

Úgy érzem az egyik legfontosabb dolog, amire a legkevesebb időt szánjuk manapság, holott a legtöbbet kellene, az saját magunk és önmagunk megismerése. Kevés hasznosabb dolgot kaphatunk, mint egy útmutatást, hogy közelebb kerüljünk saját magunkhoz. Ráadásul ezt még saját magunknak személyre szabhatjuk, beillesztve a mindennapjainkba. A meditáció alaptanfolyamon először azt tanultam meg, hogy teremtsek magamnak időt és azt teljes mélységében magamra szánjam. A legfelemelőbb élmény számomra az volt, még ha a meditáció lényege nem is erre irányul, hogy meghallottam a szívem hangját. A gondolataim örvénye, lüktetése és folyásának tanulmányozása és a magamban való elmélyülés mindig ad valami újat, amire szerintem egy élet is kevés lehet, hogy a végére érjek. A következő lecke még eztán jön: az önszeretet teljes átélése. De egyáltalán nem aggódom, menni fog, mert erre is nagyon jó segítséget kaptam.
Nem lehetek elég hálás Robinak, hogy mindezt olyan könnyen és érthetően adta át, hogy már “csak magammal kell vinni és csinálni”. 😃
Nagyon szépen köszönöm!

Dóri (32), IT service manager

Nagyon örülök, hogy részt vettem…

Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon, nagyon hasznos tudásra tettem szert.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kilépni a mindennapok monotonitásából, és aki szeretne
tenni valamit magáért.

Melinda (37), köztisztviselő

Bár csak hat alkalom, mégis…

Bár csak hat alkalom, mégis úgy érzem sokat adott nekem a tanfolyam. Egy új irányt mutatott, amerre tágíthatom az elmúlt években erősen korlátozott életem. Személyeskedés nélkül rámutatott olyan elakadásaimra, amiket régóta kerülgetek, pedig ideje lenne velük valamit kezdeni.

Andrea (38), festő

Abszolút kezdőként…

Abszolút kezdőként, önszántamból jelentkeztem a tanfolyamra. Az egész napos hétvégi oktatás fárasztó volt, de észre sem lehetett venni, hogy eltelt az idő. A meditációs alapokat olyan mértékben megtanította, hogy aki komolyan ezt az utat választja, az elkezdi a meditálást és gyakorolni fog! Robi olyan hiteles, gyakorlatias oktató, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot!

Klára (44)

Jó szívvel ajánlom Mindenkinek…

Jó szívvel ajánlom Mindenkinek, aki kicsit is nyitott ebben a témában! Sok hasznos és jó dolgot fog tanulni, tapasztalni saját magával kapcsolatban is az „utazás” során. Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Andrea (42), pedagógus

Fejlesztette a tanfolyam…

Fejlesztette a tanfolyam a testemre való tudatosabb odafigyelést. A légzés sokrétűségét is megtapasztaltam, hogy mennyi testrészünkre kihat a légzés minősége és hogy sokkal több izmunk részt vesz benne, mint gondoltam. Megláttam, hogy sokkal szerteágazóbban hatással van egészségünket. És ismét rácsodálkoztam, hogy az emberi test zseniális.
Köszönöm Robinak a mély szakmaiságot, a jó humort és a hangulatos, barátságos tanfolyami légkört.

Niki, pilates oktató

Végre a jóga lényege…

Végre a jóga lényege, a légzéstechnikák a megfelelő helyre kerültek nálam. Eddig mindig a jóga végére tettem, ami persze könnyen elmaradt…. a kurzus ideje alatt szépen kialakult a gyakorláshoz való viszonyom, megérezhettem, milyen 40 percig “zümmögni” úgy, hogy az egész kb. 5 percnek sem tűnt utólag…. az érzékelt idő kicsit más mértékeket vett a folyamatban.
Számomra nagyon nehezek voltak a hétfő esték, de többször is megtapasztaltam, hogy pont a szokásos hétfői migrénemre találtam itt egy aktív megoldást. Nagyon köszönöm!

Ildikó (44), irodavezető

Kedves Robi!

Örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot! A gyakorlatokat szívesen végzem és beépítettem a napi rutinomba.
Megismertem egy kedves embert a személyedben. Inspiráló volt, ahogy tudásodat lelkesen és természetesen osztottad meg velünk.
Köszönöm szépen 😃

Elina (41), zenész

A testünk jobb ismeretét…

A testünk jobb ismeretét kaptam a tanfolyamtól, hogy minden mindennel összefüggésben van és hogy mennyire kis dolgok és figyelmességek mennyire sokat adnak az egészségünkhöz, mind fizikailag, mind mentálisan. 😃

Dóri (32)

Légzésem megértését…

Légzésem megértését adta a tanfolyam a saját tapasztaláson keresztül. Ez rendkívül fontos dolog. Később és mindig is kapacitálhatok a tanfolyam adta anyagból. Az én döntésem… 🙏😜

Judit (38)

Rálátást adott magamra, a helyzetemre…

Rálátást adott magamra, a helyzetemre, a kapcsolataimra, hogy hol tartok pontosan, miért tartok ott, eszközöket jobbításra, hogyan tudom kijavítani, merre kell haladnom, amit önmagam tudok megtervezni, mert ráláttam a helyzetére.

Zsuzsi (57), rokkantnyugdíjas

Időnként tartok jógát…

Időnként tartok jógát olyanoknak, akik már több éve gyakorolják. A tanfolyamon szerzett tapasztalatok alapján bátrabban iktatom be a különféle gyakorlatokat a foglalkozásba (pl.: bemelegítés, fújtató légzés).
Én szeretném a mindennapjaim rutinjává tenni a gyakorlatsort.
Mindenféleképpen hasznomra válik!
Köszönöm!

Kati (64), könyvelő

Amellett hogy olyan izmokra találtam…

Amellett hogy olyan izmokra találtam rá amikről fogalmam sem volt (egyszóval finomult a testtudatosságom) egy felszabadultság érzést is hozott. Emellett megint ráébredtem arra, hogy a hétköznapokat mennyire feszes és stresszes tempóban végzem, amikre kiváló lazító ez a gyakorlatsor. Önismeretnek sem utolsó.

Liza (30), webdizájner

Számomra meghozta az évek óta várt…

Számomra meghozta az évek óta várt erőt a változáshoz. Sok éves elméleti tudást képes vagyok fizikailag is megélni, így megkaptam a gyakorlás örömének az érzését a feladat terhével szemben.

Katalin (48), gyógymasszőr, akupresszőr

Testi lelki könnyedséget…

Testi lelki könnyedséget adott a tanfolyam, minden gyakorlással egy új tapasztalást, ellazulást, stresszoldást, békét, izomlazítás új megközelítését.
Nagyon hálás vagyok ezért a 6 hétért, az új ismeretekért, tapasztalatokért.
Köszönöm.

Nóra (29), prevenciós és rehabilitációs tréner

Megváltoztatta az eddigi felszínes ismereteimet…

Megváltoztatta az eddigi felszínes ismereteimet a légzésről. Lehetőséget kaptam arra, hogy tudatosítsam a légzésemet és előkészüljek a következő “szint” elérésére, a meditáció alaposabb megértésére, elsajátítására.

Pál (56), ügyvéd

Áttekintést adott a tanfolyam arról…

Áttekintést adott a tanfolyam arról, hogy mennyire bonyolult dolog a légzés és hogy bár azt hiszi az ember hogy mindenki tud (jól) lélegezni ösztönösen, ez azért sokkal összetettebb. A csontok és izmok kapcsolata nekem nagyon érdekes volt, a gyakorlatok pedig teljesen mások mint amire számítottam és kíváncsian várom hogy milyen hatásaik lesznek hosszabb távon rám. Ülésnél sokkal tudatosabban figyelek, hogy ne görnyedjek össze és a mindennapjaimban mindent jobban odafigyelve igyekszem csinálni. Robi nagyon felkészült tanár, szeretem hogy mindent megalapozottan ad elő hogy mi miért és hogyan működik úgy ahogy, mindenféle misztikai elem nélkül. Élmény volt az egész tanfolyam, köszönöm.

Szilvi (33), Sales support

A légzéses és meditációs tanfolyamokat már az új oldalunkon keresd: Szabad Test - Szabad Tudat Iskola Elrejtés